24.06.2019 ORA 20:00

Betfair -
Softvision

SCOR FINAL: 8 - 5

24.06.2019 ORA 21:00

Genpact -
Arobs

SCOR FINAL: 5 - 7

26.06.2019 ORA 19:00

Softvision -
Genpact

SCOR FINAL: 3 - 4

26.06.2019 ORA 20:00

Betfair -
Arobs

SCOR FINAL: 3 - 7

vezi toate rezultatele >

Din birou pe terenul de fotbal: CUPA CORPORAȚIILOR 2019

 

De la corporatist, la fotbalist, nu-i decât o minge. Ieși din birou, renunță la costum, cămașă, cravată, laptop și deadline-uri și arată-ne ce fel de jucător ești cu adevărat! Tehnica, spiritul de echipă, competivitatea, anduranța și perseverența, toate trebuie puse laolaltă și scoase la iveală pe teren. 

 

pentru_ce.png Pentru o competiție de fotbal ca niciuna alta. Între, 3 și 26 iunie 2019, împreună cu colegii tăi de birou, ai de câștigat niște meciuri la Cupa Corporațiilor 2019 by AMM Design.

 

unde.png Competiția va avea loc pe terenul din incinta parcului „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (cartier Mănăștur), teren renumit pentru partidele intense și golurile pasionale. Că doar așa e în fotbal, nu? Și ca să nu se supere biroul că nu-i acorzi suficientă atenție, toate activitățile se vor desfășura în afara programului de lucru, exclusiv după-amiaza.

 

ce_trebuie_sa_faci.png Dă sfară-n țară, anunță-ți colegii și formează-ți echipa câștigătoare. De crezi că nu poți câștiga ... mai stai puțin și gândește-te că nu se poate așa ceva. Înscrie-te în competiție și vino să câștigi sau vino ca să nu pierzi!

Tot ce ai de făcut este să-ți strângi o echipă de 10 cei mai buni jucători (6+1 jucători și 3 rezerve) și să te înscrii. Singurele condiții sunt să faceți parte dintr-o companie cu peste 50 de angajați și să fiți determinați să dați cu mingea de teren. Dacă v-ați găsit și-ați pus la cale strategia de atac, trimite-ne un mail la office@cupacorporațiilor.ro sau contactează-ne telefonic la 0723 301 255. Și gata, ați făcut primul pas către victoria fotbalistică!

 

cum.png Da, ai auzit bine, victoria te așteaptă!

Odată ce te-ai înscris și ai achitat taxa de participare de 2500 lei + TVA, drumul către succes depinde doar de ambiția ta și de pasiunea pe care o vei arăta pe teren.

Noi îți oferim echipament personalizat de competiție pentru lotul standard de 10 persoane și o suprafață de joc omologată. Ai nevoie de o identitate puternică care să te reprezinte în fața arbitrilor profesioniști în timp ce te vei juca precum un zeu al fotbalului.

Dar nu te lua prea în serios! Până la urmă, Cupa Corporațiilor este un prilej de distracție și socializare în afara biroului. Toate cele 32 echipe participante sunt așteptate să vină antrenate, în primul rând, cu voie bună.

 

ai_galerie.png Să ai echipă înseamnă și să ai susținători. Pentru colegele de la HR, pentru colegul de pe achiziții, pentru șeful tău și prietenii tăi, noi am pregătit tot felul de surprize, concursuri și premii. Dacă așteptau de mult un prilej să o facă, acum e momentul să țipe la tine cât îi țin plămânii! Căci un meci fără suporteri este ca fotbalul fără o minge, bicicleta fără o roată, sarea fără piper, omul fără suflet, cartea fără pagini ... îți mai zicem?

 

Nu-ți mai zicem nimic pentru moment, dar te ținem la curent cu noutăți legate de eveniment pe pagina noastră de Facebook.

Până atunci, joc de glezne și task-uri ușoare!

 

 

PARTENERI

PARTENERI MEDIA